Tänään kasvattajat järjesti tuomarinkartanolla näytteenoton geenitutkimusta varten ja mittausta. koska Keeta on jo kerran lahjoitttanut vertaan tieteelle oli tänään vuorossa vain 24kk mittaus. Koko tammikuun oon pelänny, etttä koira on kasvanu edellisestä mittauksesta (47.4) monta senttiä ja että pian se on nii korkee, ettei meitä oteta enää mihinkään kisoihin mukaan. Eilen illalla vielä leikkasin ja viilasin tytön kynnet niin lyhyiksi, ettei varmasti mee milliäkään yli. Ei ois tarvinnu, mitaksi tuli 47,0! Keeta on siis kutistunu 4 milliä..? Täytyy tarkistaa ruokinta.

1240148.jpg

Poikkeuksellisesti tänään lähettiin tuomarinkartanolle ihan inhimilliseen aikaa, puol kaheksan junalla. Keeta on muuten tosi hyvä junamatkustaja, mutta se ei vieläkään osaa (tai viitsi) kiivetä ite junan portaita ylös, pitää aina nostaa. mutta annetaan se sille anteeksi, onhan se niin pienikin... 47.0...  No se meidän juna sitten sammu sinne keskelle puskaa 'teknisen ongelman' takia ja kun se sitten lähti liikkeelle, nii mentii koko loppu matka nii hiljaa, että perhosetkin lensi ohi ikkunan takana...  Päästiin sitte kuitenki helsinkiin ja keskustasta bussilla radalle. Saavuttiiin perille noin tunti myöhässä... Paikalla oli paljon koiria, Keeta eka arkaili, mutta pian meni kuitenki muitten kanssa leikkimään ja kerjäämään ihmisiltä ruokaa. Mittauksen suoritti Sari & David (kiitos tosi paljon, toivottavasti saitte mun mittausrahatkin, ellei Heidi pitäny niitä ite...) ja se meni oikeen hyvin. Keeta seiso suurimmaksi osaksi paikallaan. Viien aikaan noin Kati heitti meidät (Kiitti Katillekkin!) pasilaan ja me junailtiin sitten Kokkolaan. Just tultiin kotiin (ja heti koneelle...)

Ihanaa kun sain Keetellekkin nyt lopullisen mitan, ei tarvi taas vähään aikaan stressata mistään! (ainiin paitsi maanantaina alkavasta koeviikosta, no ei se nyt oo niin tärkee ku Keetan säkä ;))