Nyt on kaivettu näyttelyhihnat ym. tarvikkeet kaapin syövereistä esiin ja valmiiksi sunnuntain koitosta varten. Lähdettiin sitten eilen vähän koirakentälle harjoittelemaan paikallaan seisomista ja ympyrän ravaamista. Kävi selväksi, että talven aikana niin koira kuin omistajakin, ovat unohtaneet näyttelykäyttäytymisen alkeet. Keeta ainakin on niin tottelevainen koira, että iskee hännän maahan heti kun pysähytään (tokossahan se on ihan toivottavaa, mutta...) ja odottaa saavansa siitä paljon kehuja ja herkkuja. Joten kuten alkoi kuitenkin pikkuhiljaa sujua paremmin, kun vähän treenattiin... No onhan tässä vielä 2 päivää aikaa... Muutenkin on nyt koira näyttelykunnossa, ehkä hieman hoikka, mutta kynnet on leikattu ja häntä trimmattu.

Käytiin sitten vielä vähän lenkkeilemässä metsässä ja otin myös veljen koirineen mukaan. Tytöt juoksi ihan innoissaan pitkin risukkoa. Laitetaanpa tähän vielä edustavat kuvat molemmista:

1496207.jpg

sammakkoperspektiivi.

Eilen oli myös ilmottautuminen kesän ekoihin ratakisoihin. Muistin sen oikeen, enkä taas joutunu soittamaan joskus yheltätoista, että pääsiskö vielä mukaan.... Keeta juoksee nyt Tampereella erikoiskilpailussa 3.5. :)