Kävi mielessä, että miten tulikaan taas ilmottauduttua näyttelyyn noinkin kauas, kun kuitenkin tossa vieressä Vaasassa ois ollu tänään kans KV... Mut hei, se on se seura, paljon oli taas Ceeässiä mukana ja muitakin kisakavereita.

Juna lähti Kokkolasta 02.28, mutta jostain syystä heräsin 02.05. Kauheella kiireellä siis asemalle, ehdittiin junaan, kiitos VRn aikataulujen, jotka ovat aina vähintään 10 min. jäljessä. Sattumoisin messarissa oli juuri tänään joku kaninäyttely ja koko eläinhytti oli ihan täynä pupuja. Keetalla vaan kuola valu (juuri pestylle turkille)... Kanitytöt katto kauhuissaan, ku sanoin että " joo, tää on jäniskoira."

Tuomarina näyttelyssä toimi Rony Doedjins Hollannista (muistaakseni). Muuten ihan kiva tuomari, muttei selvästikkään ymmärtänyt hyvän päälle, Keetalle laatuarvostelusta H. Arvostelu oli kuitenkin pitkä ja siihen mahtu paljon hyviäkin juttuja, kuten Elegantti siluetti, erittäin hyvä turkinlaatu ja hieno luonne. Ite olin tyytyväinen Keetan käytökseen, se ei hypännyt pöydältä omistajan syliin tuomarin lähestyessä (Erittäin suotavaa...) eikä ees mennyt ihan kasaan vaikka tuomari kattokin hampaita jokseenkin kovakouraisesti. Tyttö myös liikku reippaasti ja seiso melkeen paikallaan koko ajan.

Kuten aina kun lähtee jonnekkin koiratapahtumaan, tavarat ei mahu enää lähtiessä samaan kassiin, jossa ne oli kisapaikalle tullessa. Ainut mikä on vähentyny, niin rahat. Tällä kertaa mukaan tarttui uusi kevythäkki (Luikkis söi itsensä läpi edellisestä, tää on nyt ihan Keetan oma) ja monta kiloa koiranruokaa ja luita. Oli aika haastavaa sitten Riihimäellä vaihtaa junaa 7 minuutissa kauheitten kantamusten ja poukkoilevan koiran kanssa...

Ens viikolla sitten päästään oikeisiin kisoihin, Tampereelle taidetaan taas matkustaa junalla. On muuten tosi turhaa täyttää 18 marraskuussa: NYT mä sitä ajokorttia tarvisin...