Viimeset kisat ennen EM-maastoja. Helsingissä juostiin siis Kartanon Kannu ja sijoituslähtöjä, Keetan ilmoitin sijoituksiin 280m ja 350m (siitä alkaa tulla jo vakio), koska lähettiin kattoon jos vaikka tippus niitä valioaikoja...
  Eka Keetan lähtö oli nro. 2 ja kopiksi arvottiin 6 (joka jostan syystä on myös melkeen vakio). Ennen lähtöä Keeta oli jo ihan fiiliksissä, veti kopeille koko valtavalla painollaan, ykstoista kiloa. Lähtö oli hieno, näkyy videolla, suoraan sisään ja ensimmäisenäkin oli jonkin matkaa. Ennen ekaa kaarretta jäi kuitenkin toiseksi, mutta piti sen paikan loppuun asti ja aikaan 19.14! Uus ennätys!

1750296.jpg
Tästä kuvasta keskustelin kaverin kanssa:
-"Se on toi raidallinen."
 -"Eiks sulla pitäny olla musta koira"
-"Eiku MANTTELI on raidallinen"
-"Eikö sen nimi ollukkaan joku Keeta?"



Lähin kävelyttämään, käytin eläinlääkärillä ja jotenkin sitten olikin jo lähtö 11 eli Keetan toinen lähtö, 350m. Vaan ½ tuntia edellisestä lähöstä ja koira vetää tällekkin matkalle kv-ajan ja oman enkan 24.13! Kaks valioaikaa  päivässä, vaihtelu virkistää :D Harmi että vaan 1/vrk lasketaan Fin Kva-r arvoon, muuten... No mut tosiaan: Enää se viimenen... seuraava ratakisa meille on sit SM Helsingissä... Marjaana (ja uusi auto) heitti meidät rautatieasemalle, kiitos, ja 05.04 oltiin jo kokkolassa :)

1750295.jpg

5 päivää EM-Maastoihin