Kauden ensimmäiset ratakisat juostiin tänään Tampereella. Aamulla taas lähettiin junalla ja perillä oltiin kymmenen aikaan. Asemalta radalle suunnistusta varten oli oikeen kartaa tulostettuna, mutta koiranomistaja, jolla oli liikaa itseluottamusta, lähti siihen vilkaisemattakaan aivan väärään suuntaan.  Mentiin Koskikeskuksen yli vielä pitkästi (siinä vaiheessa katoin karttaa " No se on varmaan vaan unohtunu tästä") ku pikkuhiljaa alko tulla sellanen olo, että missä hemmetissä sitä nyt ollaan. 180 astetta ympäri ja lopulta päädyttiin radalle, tuli siinä pikkaset alkulämppärit.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keeta oli siis mukana erikoiskilpailussa, jossa juostiin 280m +350m. Meiän lähtö oli nro. 2 jossa oli mukana myös veljet Hemmo ja Ville sekä kolmannen veljen kämppis Jalo. Hyvä lähtö oli, Keeta tuli viimesenä maalilinjan yli, mutta kaikki juoksi valioajat (Keeta 19.29)! Me saatiin se mitä haluttiinkin  ja lisäks lähdöstä tuli 2 ensimmäistä CS-valiota! Toisessa lähdössä juoksi vielä Into, myöskin valioksi. Onneksi olkoon kaikki kolme!

 

Toisessa lähdössä Keetan juoksu meni heti alkumetreillä. Jonkinlainen törmäyskiilauskompurointi siinä oli ja pienenä tyttönä Tsiitah lensi ulkoradoille. Loppukurveissa vielä saavutti, mutta tuli viimesenä maaliin, ilman kv-aikaa. Mutta eihän niitäkään lasketa, ku se 1 päivässä. Yhteenlasketuissa ajoissa, Keeta taisi olla kolmanneksi parhaista oman  lähtönsä neljänneksi paras. Mutta koko viimekauden kaikki koirat ovat napsineet meiltä sijoituspisteitä pois, nyt se loppui: Enää 1 jäljellä ja sitä ei kukaan saa vietyä :D

1522800.jpg