Perinteeksi muodostuneeseen  Isojärven Vappu Match Showhun olivat taas tänä vuonna kerääntyneet kaikki kokkolan koirat omistajineen. Tai ainakin siltä vaikutti. 

Tässä mätsärissä 2 koiraa kerrallaan meni kehään ja niille jaettiin paremmalle punainen nauha ja vähemmän paremmalle sininen. Keetan parina oli pieni valkoinen Bichon frisè. Muutamien juoksukierrosten, erilaisten liike kuvioiden ja tarkan arvioimisen jälkeen tuomari päätyi oikeaan ratkaisuun ja antoi Keetalle punaisen nauhan. Kun tuli aika kaikkien parhaiden punaisten (sis. Keeta) ja parhaiden sinisten vuoro tulla taistelemaan Best In Show tittelistä, meille tuli lähtö (mutta jotenkin se Bichon frise, jonka Keeta oli jo kerran voittanu, sijoittui...).

Mutta olipa taas kiva olla Keetan kanssa kehässä, se on nyt jotenkin oppinut käyttäytymään. Sää oli ihana ja aurinkoinen, vähä tuuli loppukisasta, mutta se oli vaa hyvä! Tais olla kisa kyllä nartullekkin henkisesti raskas, nyt se nimittäin nukkuu pitkin pituuttaan mun varpaitten päällä.

Aurinkoinen päivä, niin sai hyviä kuvia pari:

1515861.jpg1515857.jpg1515864.jpg1515848.jpg

koirahan seisoo ku tennessee walker